Jdi na obsah Jdi na menu
 


PEELING MEDIDERMA

Španielska značka Sesderma,MEDIDERMA je dosadzovaná do medicinských a kozmetických centier. Špeciálne sa zameriava na chemické peelingi, ktoré majú rôzne účinky ako je omladzovanie pokožky, vyhladzuje vrásky, má bieliaci efekt na pigmentové škvrny,
regeneruje pokožku, pri aknóznych prejavoch má antibakteriálne, protizápalové a dezinfekčné účinky, vyhladzuje jazvičky po akné, rozjasňuje pokožku. Je vhodný pre všetky vekové kategórie.

Čo je vlastne peeling MEDIDERMA?  

Je to metóda ošetrenia, pri ktorej dochádza za pomoci chemických látok k odstráneniu, a tým aj vyhladeniu, povrchovej vrstvy pleti. Ide o gél zložený zo zmesi AHA kyselín, napríklad mandľovej, mliečnej alebo glykolovej, spolu s inými pridanými látkami. Aplikuje sa na tvár i okolie očí a nechá sa určitý čas pôsobiť, zvyčajne od 5 do 15 minút.

Gél sa následne zmyje vodou, na tvár sa nanesie neutralizér, ktorý po peelingu pokožku upokojí a zneutralizuje. Po zákroku sa na tvár môže naniesť krém a môže sa i make-up. Procedúra sa vykonáva iba so 40%-nou kyselinou, ale s evidentným účinkom a je bezbolestivá. Zákazníčka cíti počas ošetrenia iba jemné štipkanie, ale nejde o nič dramatické.

MEDIDERMA peeling je neinvazívna metóda ošetrenia v kozmetike a v estetickej dermatológií. Podstata tohto revitalizačného, omladzujúceho ošetrenia spočíva v aplikácií. Výsledným efektom peelingovej kúry je vyhladenie vrások, zlepšenie pružnosti podkožia, zlepšenie hyperpigmentácií, pomáha pri akné a mastnej pokožke, zmenšuje veľkosť pórov a pokožka nadobudne jemnejší vzhľad.

sesderma.jpg 


 Druhy peelingov u nás

  • Protivráskové omladzujúce + bieliace ošetrenie na pigmentáciu - Tvár
  • Ošetrenie na akné a jazvy - Tvár 
  • Bieliace ošetrenie - Bleaching – Tvár
  • Rozjasňujúce ošetrenie - Brightness – Tvár
  • Vhodné najme na unavenú bledú pokožku bez jasu 

 

  • Ošetrenie na pery a očné okolie