Jdi na obsah Jdi na menu
 


Parafínové zábaly na ruky

 kvety6_upp.jpg

Parafínové zábaly na ruky

Vaše ruky sú zrkadlom toho ako sa staráte o seba. Najťažšie je jesenné a zimné obdobie, kde dochádza k nadmernému vysušeniu pokožky rúk a k jej popraskaniu. Preto v tomto období je starostlivosť o ruky ešte viac potrebná. Nádherne Vám zregeneruje pokožku rúk peeling, masáž a parafínový zábal. Vaše ruky sa uvoľnia a zjemní sa pokožka. Popritom sa vyhladzujú vrásky, zmierňujú problémy v prípade artritídy, artrózy a rôznych foriem reumatizmu a stimulujú cirkuláciu krvi v rukách. Pôsobí ako mini-sauna. Ruky sa vložia do parafínového kúpeľa a potom do froté rukavičiek. Parfínový zábal obsahuje liečivé zložky - bylinky, mätu, vanilku alebo broskyňu a tým dostáva aj charakteristické sfarbenie.

ruky_1upp.jpg

Tento príjemný kúpeľ rúk môžeme nazvať aj ako teploliečba.

Zábaly kombinujú zdravotné aj estetické účinky. Zlepší sa prekrvenie, stimuluje sa regenerácia tkaniva a uvoľňuje sa svalstvo. Dôjde k uvoľneniu drobných kĺbov, stuhnutého zápästia, ktoré sú následkom jednostrannej námahy napr. pri práci na počítači.

parafin_upp.jpg

 Parafínový zábal je vhodný kombinovať s klasickou manikúrou

Samozrejme sa prevádza aj samostatne, ale najlepšie výsledky sa dosahujú keď sa spojí kombinácia s peelingom a masážou. Ošetrenie je dobré absolvovať počas celého roka.

ruky_2_upp.jpg

  „Spoľahlivý recept pre krásne ruky, ktoré nikdy neprezradia Váš skutočný vek.“