Jdi na obsah Jdi na menu
 


OXYGENOTERAPIA - kyslíková terapia

 kocur_baba5upp.jpg

 Myslíte na zrkadlo budúcnosti, správna starostlivosť Vám zabezpečí krásu aj v zrelom veku

 Kyslíková mezoterapia je to neinvazívna bezbolestná metóda ošetrenia tváre,krku a dekoltu. Pomocou tlakovej pištole a prúdu kyslíka sa vpravujú séra do hlbokých vrstiev pokožky. Dochádza k zrýchleniu obnovy buniek, naša pleť ostáva jasná, svieža, hydratovaná. Používajú sa na vpravovanie séra, podľa stavu pokožky, vždy riešime daný problém.

  Ako to funguje? 

  Pri tejto metóde je vstrekovaný 95% kyslík, liečebné séra...... Zmeny sú viditeľné už pri prvom ošetrení, pleť je rozžiarená, pevnejšia, mladistvejšia a napnutejšia. Zákrok je veľmi príjemný a úplne antialergický. Nie je bolestivý. Vhodný pre ženy a mužov, ktorí chcú mať tvár mladšiu a zdravšiu, ale bez chirurgických zákrokov. Táto metóda pôsobí na pokožku ochladzujúco, spôsobuje tzv. ,,regeneračný šok,,. Dochádza k zrýchleniu obnovy buniek. Vďaka rozprašovaciemu systému nie je problém ošetriť celé očné okolie, čiže sa dostávame aj do oblasti, kde sa bežne iné prístroje nedostanú.

 

oxy.jpg

 

   Výsledky 

Kyslíkové ošetrenie nám pomôže redukovať známky starnutiu, hydratáciu pleti, bielenie pleti, liečba akné, vyrovnať suchú a mastnú pokožku. Umožni nám doplniť chýbajúci kyslík, čiže okysliči našu pleť. Toto ošetrenie je vhodné pre všetky typy pleti a nemá vedľajšie účinky.

                                     imagesca2ko8e7.jpg Účinky:

Vypínací efekt, omladnenie pleti,podpora tvroby kolagénu 

 Hydratácia pleti, redukcia  pigmentových škvrn, spevnenie pleti

 Ostraňuje stopy stresu a únavy, odumrelé bunky a pleť je hladšia

Lieči akné a vyhladzuje vrásky

 

          Čo je to oxygenoterapia? 

  Je liečebná a regeneračná metóda založená na inhalácii primeraných dávok kyslíka. Inhaláciou čiže vdychovaním kyslíka sa nam okysličuje celý organizmus vrátane mozgu. 

 

Prečo dýchať koncentrovaný kyslík?

1. Posilňuje imunitu, zlepšuje pamäť

2. Spomaľuje proces telesného a duševného stárnutia a posiľňuje zrak

3. Regeneruje pľúca astmatikov, alergikov aj fajčiarov

4. Pomáha pri únave, strese, pracovnom preťažení, pri poruchách spánku

5. Zlepšuje športové výkony a sexuálnu výkonnosť

6. Pomáha pri bolestiach hlavy a migrénach

7. Regeneruje organizmus po chemoterapii a ožarovaní

8. Zabíja vírusy

 

Krásna v každom veku :))) 

 Koncentrovaný kyslík má veľký význam aj u úplne zdravých ľudí. Kyslíková kúra je vhodná aj z preventívnych dôvodov. Okysličením buniek omladzujete celý organizmus a predchádzate zdravotným problémom. Kyslík navyše spomaľuje starnutie organizmu.